.

Påtal om förra inlägget, jag har faktiskt haft väldigt tur med mina vänner. Jag har endast förlorat EN nära vän sen jag blev sjuk. Visst, jag har förlorat ganska många vänner men endast en som jag verkligen bryr mig om. De andra finns kvar och det gör mig så glad!
En sak till, jag har den senaste tiden umgåtts ganska mycket med en gammal vän som inte mina nära vänner tycker om. Det känns sådär, mina nära vänner liksom halvt tvingar mig att välja mellan henne och dem. Det är därför som jag ska på två olika fester imorgon, för att kompromissa lite. Fick höra från en vän idag att min äldsta och bästa vän tycker att hon tar mig ifrån dem. Det känns lite konstigt, jag fattar inte varför de bryr sig så mycket. Jag är ändå inte roligt att va med längre och jag avbokar nästan alltid när jag har bestämt träff med någon.

.

Imorgon (idag) är det skolavslutning. För alla utom mig. Känns sådär faktiskt, vill också ha skolavslutning. Vill också känna att jag har uppnått något, men nej! Det enda som jag har lyckats med är ett år av olycka och en massa misslyckanden. Fick reda på att min (förra) bästa vän inte ska vara med oss och supa imorgon. Hon ska på klassfest med resten av hennes klass. Med min gamla klass. Åh, jag som verkligen såg fram emot att ha henne med oss, med mig. Vill inte förlora henne ännu mer än vad jag redan har gjort. Det skulle ju vara hon och jag, detta skulle vara vårat skolår. Vi skulle ha kul och träffa nya kompisar tillsammans. Men lilla jag isolerar mig från allt och alla och hoppar av skolan. Smart jag är, verkligen. Nu har hon massa nya kompisar så hon verkar inte ha tid med förstörda, fula mig. Aja, ska i allafall vara med mina andra bästa vänner i början av kvällen och sen ska jag till en annan fest. Kvällen ska bli GRYM. Även fast inte hon är med. Jag får vinna tillbaka henne i sommar helt enkelt. Jag ska bli den gamla jag igen, hon som alltid är glad, rolig, utåtriktad och jag säger det igen: rolig! Jag har blivit riktigt tråkig och dyster den senaste tiden, jag förstår att hon inte pallar med mig längre.

bajskorv

Idag tränade jag på crosstrainern i 1 timme och 23 minuter! Jag hade kunnat hålla på längre, men mamma tyckte att jag hade tränat förlänge så då fick jag gå av. Jag är i allafall nöjd med min insatts. :)

RSS 2.0